Despre noi

Compania Premier Imobiliare a fost infiintata in anul 1994, de atunci dezvoltandu-se constant cu aceeasi dedicare ce a condus la fundamentarea sa in sectorul imobiliar din Romania. Premier Imobiliare se numara printre putinele entitati imobiliare din tara care se dedica promovarii unui stil de viata prin prisma edificiilor pe care le tranzactioneaza, propunand doar solutii eligibile cu nevoile si aspiratiile fiecarui potential cumparator. Identitatea companiei este strans legata de atribute ale profesionalismului si transparentei, aspecte care alcatuiesc amprenta pe care Premier o graveaza in fiecare deal incheiat cu succes.

Premier Imobiliare isi propune sa faciliteze o experienta de viata pentru fiecare persoana interesata de imobilele pe care compania le tranzactioneaza, privind dincolo de pretul sau amplasamentul acestora. Spre deosebire de agentiile concurente, Premier se axeaza pe necesitatea unui confort personal al cumparatorului, astfel ca ceea ce primeaza in fata oricarui alt beneficiu este satisfactia deplina a cumparatorului tradusa in termeni de proximitate, atmosfera, conditii si vibe-ul locuitorilor din zona de Sud a capitalei.

Desi piata imobiliara se raporteaza la cel mai bun pret de vanzare, acest principiu nu este unul universal – valabil si pentru Premier Imobiliare, compania propunandu-si sa ofere, inainte de toate, oferte tangibile potentialilor cumparatori, nu doar mirajul unei achizitii. Din acest motiv, compania isi indreapta un capital semnificativ de atentie asupra contextului financiar resimtit de fiecare cumparator, plasand sugestii pertinente si relevante in mod optim.

Anul 2015 a fost anul relansarii pentru Premier Imobiliare. Programul „Prima Casa” a fost de bun augur pentru Premier, care a reusit sa acopere in proportie de peste 80% din vanzarea unitatilor locative puse la dispozitia cumparatorilor interesati sa inceapa o noua viata in zona de Sud a capitalei. Acest context a favorizat un inceput prielnic pentru anul 2016, iar compania continua aceasta traditie si in 2018.

Ca amprente ale reputatiei companiei Premier Imobiliare primeaza unicitatea si profesionalismul desavarsit. Drept urmare, Premier Imobiliare este numarul 1 in Zona de Sud, avand in custodie edificii proiectate prin optica unui stil de viata modern. Apartamentele din sectoarele aferente zonei de Sud se bucura de finisaje moderne, de un confort optim si privelisti deosebite, oferind satisfactia unei achizitii asumate pe termen lung.

Viziune
Premier Imobiliare tranzactioneaza asteptari si proiectii ale unui stil de viata modern, astfel ca la baza fiecarui deal se afla obiectivul central al satisfactiei clientilor nostri. In ochii lor, ceea ce in real estate numim locatii sunt, de fapt, camine fericite, confortabile si moderne, lucru pentru care ne simtim onorati sa contribuim prin priceperea si profesionalismul pe care le detinem la concretizarea unui astfel de vis.

Viziunea companiei Premier Imobiliare rezida dintr-o puternica empatie fata de necesitatea unui confort desavarsit. La baza acestei viziuni am asezat cu atentie valori de care tinem cont atunci cand ofertam si tratam asteptarile unui potential client, dorindu-ne sa ii fidelizam satisfactia inainte de primirea unui raspuns afirmativ din partea sa.

Suntem interesati sa oferim un spatiu locativ prielnic convietuirii cuplurilor tinere, iar designul apartamentelor stimuleaza concretizarea acestei asteptari. De pilda, cele mai noi apartamente pe care cei interesati le pot vizita sunt axate pe un design minimalist, un confort exemplar si amplasamente fidele unui acces facil la cele mai importante puncte de interes pentru locuitorii sectoarelor sudice.

Misiune

Ne place sa credem ca avem misiunea de a contribui la indeplinirea unui vis, acela de a facilita achizitionarea un spatiu locativ investit cu titulatura unui camin cald si primitor. Totusi, misiunea companiei Premier Imobiliare se bifurca in doua directii principale.

Prima directie este sa desavarsim asteptarile proiectate de clientii nostri asupra unui apartament amplasat intr-o zona luxoasa, ofertanta si primitoare, unde pot incepe o noua viata incurajati de avantajele cartierelor modern amenajate.

A doua directie vizeaza lansarea celor mai avantajoase preturi pentru apartamentele ce fac parte din portofoliul Premier, dorindu-ne sa acoperim cererile pe deplin in conformitate cu dorintele potentialilor nostri clienti.
Misiunea companiei Premier Imobiliare constituie combustibilul functionarii sale intr-o piata competitiva. Avem obligatia de a oferi cele mai bune sugestii de achizitie persoanelor interesate de un apartament din zona de Sud ca raspuns al increderii investite in compania noastra.

Acest lucru ne incarca de fiecare data cu entuziasm si ne motiveaza sa procedam la incheierea celor mai avantajoase tranzactii in care sunt implicate valori si atribute ale unui deal de incredere.

Valori
Atat viziunea, cat si misiunea companiei Premier Imobiliare sunt axate pe valori puternic inradacinate in practicile de business si traditia de peste 20 de ani. Toate acestea sunt constituie pe baza atributelor precum seriozitatea, profesionalismul si dedicarea implicate in tranzactiile de succes, culminand cu o empatie superioara fata de asteptarile fiecarui potential client.

Activitatea companiei Premier Imobiliare si, implicit, identitatea sa in sectorul imobiliar nu ar exista in absenta responsabilitatii pe care ne-o asumam cu precadere in cazul spetelor unde cumparatorii sunt lipsiti de un istoric de credire sau achizitie a unui astfel de bun.

De asemenea, Premier Imobiliare nu ar face performanta in acest business competitiv in absenta unei echipe care instiga prin propria sa determinare perfectionismul practicilor de calitate. Valorile noastre sunt impartasite de oamenii care lucreaza alaturi de noi, de la managerii experimentati, ce ne sunt alaturi de mai bine de 20 de ani si pana la agentii imobiliari care cunosc si continua sa invete.

Spectrul valorilor alese de Premier Imobiliare pentru a-i conditiona activitatea este extins in directia beneficiului experimentat de potentialii clienti. Dincolo de ideea ce transparenta si claritatea procedurilor tranzactionale, Premier doreste initierea unui dialog concis si cuprinzator cu potentiali parteneri, comunicarea fiind o piesa importanta a parteneriatelor pe termen lung pe care le dezvolta de mai bine de 20 de ani.

Deviza noastra
Suntem agentia numarul 1 in Zona de Sud a Capitalei, iar aceasta pozitie se datoreaza realizarilor atinse in anii dedicati acestui segment de activitate. Cu toate acestea, nu ne rezumam la atat si dorim sa excelam in egala masura in aria de servicii imobiliare, dezvoltari imobiliare si, nu in ultimul rand, in aria de tranzactii imobiliare. Suntem primii care va vin in ajutor atunci cand doriti sa gasiti acel apartament la care visati si tot primii care se intereseaza de confortul dumneavoastra.

Ne place sa credem ca activitatea si practicile noastre sunt axate pe principii si valori de actualitate, precum fiabilitatea ofertelor de pret, amplasamentele luxoase sau deschiderea catre a asculta nevoile clientilor inainte de a-i consilia sa achizitioneze un apartament din zona de Sud a Capitalei.

Ne implicam in logistica birocratica si dorim sa reducem la minimum efortul solicitat clientilor, motiv pentru care va punem la dispozie o echipa de agenti imobiliari experimentati ce va vor ajuta sa salvati timpul alocat informarii optime.
Acestea, dar si multe alte motive pe care le veti descoperi, cu timpul, la Premier Imobiliare, ne fac sa fim mai buni, mai eficienti si mai deschisi odata cu schimbarile survenite in aceasta piata.